Federation Commander Forum Index Federation Commander
A NEW fast paced board game of starship combat!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Reinforcements attack battle station

 
Post new topic   Reply to topic    Federation Commander Forum Index -> Rules Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ncrcalamine
Lieutenant Commander


Joined: 23 Feb 2010
Posts: 228

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 9:07 am    Post subject: Reinforcements attack battle station Reply with quote

What are the rules for card 210 on the six modules.
Are they all used.
Do you pick1 or 2 or 3 modules.

Thanks
Nicole
Back to top
View user's profile Send private message
mjwest
Commodore


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 3437
Location: Dallas, Texas

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

OK, please refresh my memory, as all of my gaming stuff (except the FC Rulebook) is at home. What is card 210?
_________________

Federation Commander Answer Guy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Steve Cole
Site Admin


Joined: 11 Oct 2006
Posts: 3001

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

The new battle station with augment module.

You can use all six modules at the same time. That's the max loadout.
_________________
The Guy Who Designed Fed Commander
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mjwest
Commodore


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 3437
Location: Dallas, Texas

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Oh, OK.

Yeah, the whole point of the new Battle Station card is to give a fully loaded, full size BATS. So the whole thing is simultaneously active and linked as a single unit.
_________________

Federation Commander Answer Guy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
paulgenna
Lieutenant JG


Joined: 21 Nov 2011
Posts: 47

PostPosted: Wed Feb 27, 2013 8:00 pm    Post subject: station 210 card Reply with quote

Do you have to use all 6 listed or can I use six of the same one?
Back to top
View user's profile Send private message
mjwest
Commodore


Joined: 08 Oct 2006
Posts: 3437
Location: Dallas, Texas

PostPosted: Wed Feb 27, 2013 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Technically, you can swap modules out, but since ship cards don't really handle that well, just the single configuration was presented. So, the formal answer is no, the modules are what they are.

That being said, in the overall setting, the modules are intended to be swappable. The three cargo modules can only be cargo modules, but the other three can be pretty much anything. The only real limitation is that if you use more than one hangar module, no more than two can hold fighters.
_________________

Federation Commander Answer Guy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Federation Commander Forum Index -> Rules Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group